Rintojen suurennus

Rintojen suurennusleikkaus pystytään tekemään aikuisille naisille, joilla rinnat ovat kehittyneet täydellisesti. Rinnat voidaan joissain tapauksissa leikata nuoremmaltakin naiselta, jos ne esimerkiksi aiheuttavat esim. kärsimystä epäsymmetrisisyyden tai epämuodostuneisuuden vuoksi.

rintojensuurennusleikkausSilikoniset rintaimplantit

Rintojen suurennus silikoni-implanteilla on todettu turvalliseksi. Se ei tutkitusti allergisoi tai aiheuta yliherkyyttä. Silikoni-implanteilla ei ole todettu aiheuttavan syöpää, eikä ne vaikuta raskauteen, sikiön muodostumiseen tai haittaa imetystä millään tavalla. Nykyisin markkinoilla olevat silikonirintojen implantit ovat todella kestäviä monikerroksisuuden ansiosta. Implanttien sisus on valmistettu hyytelömäisestä geelistä jonka pehmeys vastaa luonnollista rintarauhasta.

 

Rintojensuurennusleikkaus Top Plastiikkakirurgiassa

Valmistautuminen leikkaukseen aloitetaan aina konsultaatiokäynnillä plastiikkakirurgimme vastaanotolla. Konsultin kanssa käytte läpi eri proteesivaihtoehdot ja hän kertoo leikkauksen kulusta sekä jälkihoidosta ja mahdollisista riskeistä. Yhteistyössä konsultin kanssa etsimme sinulle sopivimman vaihtoehdon rintaleikkaukseen. Esitutkimuksessa tutkitaan rinnat ultraäänellä tai mammografialla. Tutkimukseen saat lähetteen meiltä. Terveeltä aikuselta henkilöltä ei vaadita verikoetta.

Rintojensuurennusleikkaus on päiväkirurginen toimenpide, jolloin kotiutuminen tapahtuu asiakkaan voinnin mukaan yleensä samana päivänä, joko iltapäivällä tai illalla saattajan seurassa. Joissain tapauksissa olemme pitäneet asiakkaan yön yli sairaalassamme.

Lue lisää rasvaimusta täältä.